16/4/10

Η ανυπαρξία δεν κερδίζει ποτέ!

Λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων χαθήκαμε λίγο από το blog. Ας περάσω όμως γρήγορα στα δικά μας.

Δεν μπορούσα ποτέ να διανοϋθώ γαύρο να ασχολήται με τους διαιτητές. Τι γίνεται γαυράκο, πονάς που πήραμε κάποια σφυρίγματα φέτος; Για νιώσε πως νιώθουν όλες οι ομάδες 15 χρόνια τώρα; Και δεν είναι και το ίδιο έτσι; Γιατί άλλο να ευνοήσε με μερικά σφυρίγματα, άλλο τα (αποδεδειγμένα) στημένα.

Τώρα για το θέμα των βαθμών στο ''κάστρο'' Καραϊσκάκι. Φέτος είσασταν τόσο μα τόσο άχρηστοι που και τα σφυρίγματα να μην πέρναμε δεν πέρνατε πρωτάθλημα. Τώρα θα μου πεις μας κερδίσατε δύο φορές με την χάλια ομάδα. Ε γίνονται και θαύματα.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Ο Παναθηναϊκός έχει δύο χρόναι που χτίζει την αυτοκρατορία, αντίθετα ο Ολυμπιακός την έχει γκρεμίσει συθέμελα και είναι πολύ δύσκολο να ανεγερθεί πάλι σύντομα. Ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να ανταγωνιστεί τον Παναθηναϊκό την επόμενη χρονιά, πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ο προεδράκος σας. Γιατί προεδράκος εξελίσεται. Μέχρι και σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την ομάδα σας, εκείνος κοιτάει να πουλήσει όσο περισσότερο μπορεί στον Λαυρεντιάδη. Ωμή και προφανή εγκατάληψη από τον πάλε ποτέ μεγάλο πρόεδρο.

Κοιτά λοιπόν πως χτίζονται οι μεγάλες ομάδες και άσε την διαιτησία στην άκρη. Κι εμείς ασχοληθήκαμε με την διαιτησία τα προηγούμενα χρόνια αλλά είχαμε μια αξιοπρεπή ομάδα (αξιοπρεπή όχι καλύτερη και στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος) και μας έπνιγε η αδικία. Ας ακούσω λοιπόν ένα ''είσασταν καλύτεροι και το αξίζατε'', αλλά όπως προανέφερα δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αλλά ο ανύπαρκτος πάντα χάνει...!

Πράσινος

Δεν υπάρχουν σχόλια: